szelíd gyógymódok

Létezik jó menstruáció?

Tíz nőből tíz erre azt válaszolja, ilyesmi nem létezik, ez a két szó fogalmilag zárja ki egymást. A kérdés persze úgy pontosabb, hogy milyen az egészséges menses, de az ember lánya ezen nem szokott elmélkedni, mert leginkább átvészelni szeretné ezt az időszakot. A hagyományos kínai orvos azonban számtalan dologra tud következtetni a menstruáció időtartamából, a… Tovább »

Legyen a barátod a félelem!

félelem Őrült az, aki szereti a félelmet – gondolják sokan. Pedig, ha felfejtjük, hogy mi mindenre használhatjuk, hogyan állíthatjuk a magunk szolgálatába, máris segítőtársunkká válik az önismeret kanyargós útján. Jöjjön akkor 3 ok, ami miatt a félelem inkább barát, semmint ellenség. Ha még több információt szeretnél kapni a blogon olvasott témákkal kapcsolatban, iratkozz fel a Szelíd… Tovább »

Stresszteszt

Ha már tudod, hogy a napi feszültség hosszú távon káros a fizikai és a mentális egészségedre, akkor jó úton vagy, hiszen felismerted a problémát. Teszteld le magad, tudj meg többet a stresszről és annak kezeléséről! Görgesd le a képet a teszt megkezdéséhez! Ha még több információt szeretnél kapni a blogon olvasott témákkal kapcsolatban, iratkozz fel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!