szelíd gyógymódok

Jelenetek a káoszkirálynő mindennapjaiból

káoszkirálynő Ha azt hiszed, hogy egy segítő szakembernek nincsenek problémái, nem küzd saját magával időnként, és hogy az ő életében tökéletes a harmónia minden pillanatban, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. De akkor mégis miért fordulj hozzá? Olvass tovább, hogy egy pillanatra fellebbentsem a fátylat erről a kényes témáról. Ha még több információt szeretnél kapni a blogon olvasott… Tovább »

Gondolatok a képzelet erejéről

Képzelet A fantázia, a képzelet az egyik legnagyobb adomány az életben, ünnepivé teszi a hétköznapot, kiragad a monotóniából, elvisz egy másik világba. Az elménk varázslata. Összegyűjtöttem néhány gondolatot, amelyek összegzik a képzelet erejének és fontosságának esszenciáját.  Ha még több információt szeretnél kapni a blogon olvasott témákkal kapcsolatban, iratkozz fel a Szelíd Gyógymódok hírlevélre!... Tovább »

Stresszteszt

Ha már tudod, hogy a napi feszültség hosszú távon káros a fizikai és a mentális egészségedre, akkor jó úton vagy, hiszen felismerted a problémát. Teszteld le magad, tudj meg többet a stresszről és annak kezeléséről! Görgesd le a képet a teszt megkezdéséhez! Ha még több információt szeretnél kapni a blogon olvasott témákkal kapcsolatban, iratkozz fel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!