szelíd gyógymódok

Idézetek a bátorságról

Bátorság “Bátornak lenni azt jelenti, végig érzed magadban a félelmet. A bátorság nem tünteti el a rettegést. Bátorság kell ahhoz, hogy legyőzd a félelmeidet, de ahhoz, hogy bátor lehess, kell a félelem is, amin felülkerekedsz aztán.” –  Cecilia AhernHa még több információt szeretnél kapni a blogon olvasott témákkal kapcsolatban, iratkozz fel a Szelíd Gyógymódok hírlevélre!... Tovább »

Legyen a barátod a félelem!

félelem Őrült az, aki szereti a félelmet – gondolják sokan. Pedig, ha felfejtjük, hogy mi mindenre használhatjuk, hogyan állíthatjuk a magunk szolgálatába, máris segítőtársunkká válik az önismeret kanyargós útján. Jöjjön akkor 3 ok, ami miatt a félelem inkább barát, semmint ellenség. Ha még több információt szeretnél kapni a blogon olvasott témákkal kapcsolatban, iratkozz fel a Szelíd… Tovább »

4 ok, ami miatt az újévi fogadalmak ritkán válnak valóra

Hányszor tettél már életedben fogadalmat újévkor? Minden évben? Hányat tartottál be közülük? Keveset vagy egyet sem? Mennyire érezted rosszul magad ezután? Nagyon vagy borzasztóan? Íme az okok és a megoldási lehetőségek, hogy valóban meg tudd változtatni azt az életedben, amit szeretnél. Bár január 1-je már elmúlt, a változtatás lehetősége csak a Te kezedben van, így nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!